benefietdiner

13 03 2016

Het rekerhuis

De sfeervolle woon-zorg villa die ontstaat na de verbouwing wordt gerund door een groep van professionals welke 24 uur per dag, 365 dagen per jaar het moto: “onbeperkt denken in mogelijkheden”, hoog in het

vaandel heeft.

Het team wordt aangevuld met begeleiders, voor de op locatie aanwezige dagbestedingsruimte, waarbij men moet denken aan het creëren van producten welke vanuit een “eigen” winkel verkocht kunnen worden.

Hier zijn uiteraard externe deelnemers ook van harte welkom!

De stichting tracht diverse fondsen aan te spreken ten behoeve van inrichting voor zowel het centrale woonhuis, als de dagbestedingsruimte.

 

 

 

 

 

Ellis de Boer

Bestuurslid Stichting Het Rekerhuis

Onbeperkt denken in mogelijkheden.

 

Dit uniek kleinschalig woon-zorgproject voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking is gelegen in Alkmaar.

Stichting “Het Rekerhuis” is een  woon – zorginstelling welke zich onderscheidt door zijn kleinschaligheid, waardoor communicatie met ouder/voogd rechtstreeks kan plaatsvinden.

 

Het is een fantastische locatie, optimaal geografisch gelegen ten opzichte van Medisch Centrum, winkelcentrum, De Rekerhout en wijkcentrum Rekere 2.0, waarbij een maatschappelijke samenwerking zou kunnen ontstaan. Zelfs de binnenstad van Alkmaar ligt op 8 minuten fietsen.

Na de grondige verbouwing ontstaat er een vloeroppervlak van bijna

600 m2 met een inhoud van 1370 m3. Dit creëert een ruimte voor

8 permanente bewoners welke naar eigen inzicht kan worden ingericht. Tevens zijn er 2 prachtige logeerkamers, die uitermate geschikt zijn om

de voorfase van zelfstandig wonen mee te maken of gewoon periodiek.

RESERVEREN

voor vragen en opmerkingen kunt u mailen naar info@stillalive.nl

of bellen met 06-557 46 019

Reservering verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Reservering ontvangen.

ALLE TAFELS VERKOCHT!

dit evenement is als ANBI aangewezen

website gerealiseerd door

Volgens artikel 3, lid 5 van de statuten van de Stichting ontvangen de bestuurders geen beloning voor de door hen verrichte werkzaamheden.